“Excelleren in transformeren”
17349
post-template-default,single,single-post,postid-17349,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive
20220514 05 Aap Cover Pagina 1

“Excelleren in transformeren”

Op de website van Arcam, reflecteert Marieke Berkers op “Vijftien jaar impactvolle architectuur in Amsterdam” en bespreekt de nominaties voor de Amsterdamse Architectuurprijs (AAP), waaronder ons transformatieproject van de Augustanahof voor de Diaconie van de Evangelisch-Lutherse Gemeente, dat in 2018 werd genomineerd voor de AAP.

Vijf jaar later zijn we nog steeds overtuigd dat dit type transformatieopdrachten een belangrijke bijdrage levert aan de uitdagingen van de stad op het gebied van verdichting, de vraag naar andere woonvormen en het hergebruik. Het afgelopen jaar zijn we opnieuw in samenwerking met deze opdrachtgever op zoek gegaan naar een transformatieproject dat geschikt is voor een nieuwe collectieve woonvorm. Dit keer in de Indische Buurt in Amsterdam-Oost. Wordt vervolgd!