6
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
``We brengen mensen, ruimte en geld samen in ruimtelijke ontwikkelingen voor een duurzame leefomgeving. Door het bundelen van expertise op sociaal, ruimtelijk en procesmatig vlak, gaan wij op zoek naar optimale oplossingen uit schijnbare tegenstrijdige belangen.``

Ponec de Winter

We ontwerpen aan ruimtelijke oplossingen, of dat nu kleinschalige transformaties zijn, nieuwe gebouwen, straten en pleinen, buurten en alles ertussen. 

Samen weet en leer je meer. We geloven in de meerwaarde van een integraal proces vanaf het prille begin van een initiatief.  We zijn er altijd scherp op wanneer toegevoegde expertise op een bepaald vlak nodig blijkt te zijn gedurende de ontwikkeling.

“Samen weet en leer je meer. We geloven in de meerwaarde van een integraal proces vanaf het prille begin van een initiatief.”

PONEC DE WINTER

In de praktijk

Nieuws